Diese Website unterstützt Ihren Browser nur eingeschränkt. Wir empfehlen den Umstieg auf Edge, Chrome, Safari oder Firefox.

Besuchen Sie uns in The Area in Amsterdam Klicken Sie hier für weitere Informationen

Bezorgingsvoorwaarden

Nederland, België & Duitsland

Eettafels vormen zware objecten en hun gewicht mag niet worden onderschat. Onze verpakkingen zijn steevast en van uiterst sterke kwaliteit, waardoor de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

Helaas is het niet mogelijk om eettafels via een trap omhoog te tillen. Dit brengt te veel risico met zich mee voor zowel de bezorgers als het product zelf. Een tafelblad moet namelijk altijd zijwaarts worden gedragen en mag tijdens het bezorgingsproces niet plat liggen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op bezorgingen in Nederland, België en Duitsland:

1. Bezorging op een verdieping met een aanwezige lift in het pand

Indien er een lift aanwezig is die geschikt is voor de producten, kunnen de voorwaarden zonder problemen worden aanvaard en zijn er geen verdere stappen nodig. Het is goed om te weten dat onze tafels gedemonteerd worden geleverd, waarbij de poten altijd los zijn van het tafelblad.

2. Bezorging op de begane grond met een kleine trap

Dit omvat situaties waarbij een kleine trap, bijvoorbeeld van maximaal 4 treden, moet worden overwonnen. Er gelden extra kosten per trede van €15.

3. Bezorging op een verdieping zonder lift, of met een lift die niet geschikt is voor de producten

In dit geval moet een verhuislift worden ingeschakeld, waarvan de kosten voor rekening van de klant zijn. We kunnen de verhuislift ook volledig voor u organiseren, maar hier zijn administratiekosten van €50 aan verbonden. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken.

Overige belangrijke aandachtspunten

- Het verkrijgen van eventuele parkeerontheffingen is uw verantwoordelijkheid.
- Zorg ervoor dat de afmetingen van ramen en deuren nauwkeurig worden gemeten, rekening houdend met speciale leveringsvoorwaarden zoals de positionering van de verhuislift.

Neem alstublieft contact met ons op als er zich een hindernis voordoet. Contact opnemen kan middels de volgende link: 
contactformulier

Andere landen

Voor landen buiten Nederland, België en Duitsland wordt helaas geen montage aangeboden. Onze transportpartners zullen de pakketten tot aan de voordeur leveren.
Na levering is het de verantwoordelijkheid van de consument. Eventuele schades dienen direct te worden gemeld op het CMR-formulier dat door de bezorger wordt overhandigd, en we vragen vriendelijk om direct foto's te maken. Op deze manier kunnen wij eenvoudig een vervanging regelen. 

Einkaufswagen

Es stehen keine Produkte mehr zum Verkauf

Dein Einkaufswagen ist leer