Gratis levering

Alle meubels worden gratis geleverd. Hierbij worden je meubels tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd door onze eigen bezorgers of via externe bezorgpartners. Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie.

Levertijd

Op de productpagina van elk meubel wordt een verwachte levertijd aangegeven. Deze levertijd is globaal, omdat deze is gekoppeld aan ons productie- en transportsysteem. 
Wij kunnen eventuele vertragingen tijdens het transport niet uitsluiten. Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een orderbevestiging en een uniek ordernummer. Wil je een update over de status van je order? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice onder vermelding van deze gegevens.

Heb je meerdere meubels tegelijk besteld? Dan bepaalt het meubel met de langste levertijd wanneer jouw bestelling wordt bezorgd. Wil je de meubels toch liever apart of later bezorgd hebben? Geen probleem, neem contact op met de klantenservice onder vermelding van je voor-, achternaam en ordernummer.

Wanneer je bestelling is aangekomen in Nederland ontvang je hier een bericht over. Vervolgens ontvang je een uitnodiging van onze transportafdeling om een afspraak voor levering in te plannen.

Voordat je bestelt

We raden het aan om vooraf te checken of je nieuwe meubels daadwerkelijk in de gewenste woonruimte kunnen komen. Controleer dit daarom altijd voordat je een bestelling plaatst. Mochten de meubels toch niet passen, is de klant volledig verantwoordelijk voor alle gevolgen van dien.

Bedrijfsinformatie:
Area8
Kvk: 80145949
E-mailadres: info@area8.nl