14 dagen bedenktijd

Om te bepalen of het retourneren kosteloos is, wordt er gekeken naar de grootte van het pakketje. Hierin onderscheiden wij kleine en grote artikelen.

Kleine artikelen
Als je pakketje is bezorgd door een externe transportbedrijf, zoals PostNL, dan valt dit onder kleine artikelen. 
Gratis retourneren
- Je pakket is: 100 x 78 x 58 cm en 30 kg maximaal.

Grote artikelen
- Alle pakketen groter dan dit, valt onder grote artikelen. Hiervoor zullen er transportkosten worden berekend.
Gratis retourneren wanneer het artikel naar onze opslagplaats in Losser, Overijssel wordt gebracht.

Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee de order is betaald. Indien er kosten voor het retourneren zijn, worden deze in rekening gebracht.

Ruilen of Retourneren – Hoe?

Neem contact op met onze klantenservice voor het aanmelden van een retour of voor het omruilen van een product. Mail naar info@area8.nl met de vermelding van je voor-, achternaam en ordernummer.

We zien je meubel graag terug in de originele verpakking en indien van toepassing zijn de poten ook gedemonteerd. Indien je je product zonder originele verpakking retourneert of wanneer de verpakking niet meer in originele staat verkeerd, brengen wij daarvoor 29 euro in rekening.

Ruilen & retourneren - "Gepersonaliseerd"

Je kunt een "Gepersonaliseerde" order helaas niet retourneren of omruilen. Dit meubel wordt namelijk specifiek voor jou gemaakt en kan niet opnieuw online verkocht worden. Daarom zijn deze meubels uitgesloten van herroepingsrecht.

Een gepersonaliseerde item valt NIET onder de standaardkeuzes die op de productpagina's staan weergeven. Hiervoor behoud je als consument gewoon nog steeds je herroepingsrecht van 14 dagen.
Een gepersonaliseerde item is een product waarvoor persoonlijk contact met ons wordt opgenomen om een offerte op maat te krijgen.

Uiteraard geldt wel gewoon garantie op alle meubels.

Voorbeeld NIET gepersonaliseerde item: Eettafel Travertin - 240x110 cm - Gepolijst - Afgeronde Tafelranden. In dit geval behoud je als consument nog steeds het herroepingsrecht.

Bedrijfsinformatie:
AREA8
Kvk: 80145949
E-mailadres: info@area8.nl