This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari or Firefox.

Visit us in The Area in Amsterdam Click here for more information

Het bevorderen van bewustwording over de schoonheid van de natuur om een mindful benadering van het leven te stimuleren.

Waar wij in geloven:
1
Natuurlijke materialen

Al onze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat hen tijdloos maakt.

2
Organische vormen geïnspireerd door de natuur

Onze interieurstukken hebben organische vormen geïnspireerd door de natuur. Dit zijn gladde, unieke vormen die ze veelzijdig maken: ze kunnen een hoogtepunt worden in een ruimte of bestaande stukken complimenteren.

3
Kwaliteitsservice en op maat gemaakte oplossingen

Area8 is toegewijd aan het leveren van uitmuntende service aan onze klanten. Met toezicht dat zich uitstrekt van productie tot levering, garanderen we de hoogste kwaliteitsnormen en minimaliseren we alle bijbehorende risico's. Bovendien bieden we uitgebreide aanpassingsopties, inclusief visualisaties in 3D, om onze producten nauwkeurig af te stemmen op de unieke behoeften en voorkeuren van elke klant.

4
Gemeenschap

Bij Area8 zijn we trots op onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Degenen die voor Area8 kiezen, zijn gedreven en zelfverzekerd; ze gedijen op het verkennen van nieuwe horizonten. Met een scherp oog voor esthetiek waarderen ze kwaliteit, duurzaamheid en een eigenzinnige mentaliteit. Dit zijn individuen die innovatief denken en voortdurend streven naar verbetering van hun leven. Area8 brengt deze individuen samen en bevordert een gevoel van verbondenheid binnen de gemeenschap.

5
Unieke en authentieke ervaring

Onze interieurstukken hebben organische vormen die geïnspireerd zijn door de natuur, met gladde, kenmerkende vormen die veelzijdigheid bieden. Ze kunnen dienen als opvallende blikvangers binnen een ruimte of naadloos passen bij bestaande decoraties.

Shopping cart

There are no more products for sale

Your shopping cart is empty