Ce site a une prise en charge limitée pour votre navigateur. Nous vous recommandons de passer à Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Visitez-nous dans la région d'Amsterdam Cliquez ici pour plus d'informations

Nederland, België & Duitsland

Area8 introduceert: All In Service, White Glove Delivery.

Onze White Glove Delivery is een bezorgservice die verder gaat dan de standaard levering van een pakket of meubelstuk. Bij een white glove delivery wordt het product niet alleen aan de deur afgeleverd, maar wordt het ook naar binnen gebracht, uitgepakt, geïnstalleerd en op zijn plaats gezet volgens de wensen van de klant. Deze service omvat vaak ook extra diensten zoals het verwijderen van verpakkingsmateriaal en het controleren van het product op eventuele schade of gebreken voordat de bezorgers vertrekken. Daarnaast nemen wij al het afval ook weer terug mee.

Kortom, onze White Glove Delivery zorgt voor een zeer persoonlijke en zorgvuldige bezorging van het product, waarbij je volledig wordt ontzorgd.
Dat betekent dat je nergens druk om hoeft te maken, wij nemen voor bezorging contact met je op om achter je woonsituatie te komen en zorgen voor alle benodigde apparatuur. Woon je bijvoorbeeld op verdieping zonder lift? Geen zorgen je hoeft nergens aan te denken. Wij zorgen ervoor dat er een verhuislift aanwezig is, zodat jij zorgeloos kan genieten van je bestelling. Wij nemen ook nog eens de kosten voor de verhuislift op ons, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken.

Proces van bestelling tot aan levering:
1. Je maakt een bestelling via onze website of een ander verkoopkanaal.
2. Zodra de bestelling is ontvangen, gaan wij aan de slag met de productie ervan. Indien nodig, kun je tijdens deze fase vragen stellen over hun bestelling.
3. Zodra de bestelling gereed is, wordt deze gecontroleerd op kwaliteit en gereedgemaakt voor verzending. Bij ons wordt alles grondig gecontroleerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
4. Binnen de aangegeven levertermijn op onze website, nemen wij weer contact met je op om de bezorging in te plannen. Tijdens dit contactmoment bespreken we ook jouw woonsituatie, zodat we goed voorbereid arriveren.
5. Op de afgesproken bezorgdatum komen onze eigen bezorgers de producten afleveren. Ze zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar wordt opgeleverd en nemen al het verpakkingsmateriaal en eventueel ander afval weer mee terug.
6. Onze bezorgers zijn tevens experts op het gebied van het product en zullen je voorzien van uitleg over het onderhoud en hoe het product te beschermen voor langdurig gebruik.
7. Na de levering volgen we nog contact met je op om te verzekeren dat alles naar wens is verlopen en om eventuele verdere vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Andere landen

Voor landen buiten Nederland, België en Duitsland wordt helaas geen montage aangeboden. Onze transportpartners zullen de pakketten tot aan de voordeur leveren.
Na levering is het de verantwoordelijkheid van de consument. Eventuele schades dienen direct te worden gemeld op het CMR-formulier dat door de bezorger wordt overhandigd, en we vragen vriendelijk om direct foto's te maken. Op deze manier kunnen wij eenvoudig een vervanging regelen.

Schade aan goederen / ontbrekende pakketten

Bij ontvangst van je levering, is het van belang om grondig te controleren op eventuele beschadigingen aan de goederen. Als er zichtbare schade aan de buitenkant van de verpakking wordt waargenomen, is het noodzakelijk om ons hiervan op de hoogte te stellen. Deze schade dient vervolgens genoteerd te worden op de vrachtbrief van het transportbedrijf, die bij de levering wordt overhandigd.
Mocht je na het openen van de verpakking verborgen gebreken of transportschade ontdekken, dan verzoeken wij je dringend om ons hierover direct te informeren bij Area8.Indien er sprake is van transportschade, vragen wij je om contact met ons op te nemen via info@area8.nl. Bij deze melding dien je duidelijke foto's van de schade bij te voegen, samen met eventueel beschadigde verpakkingen. Vergeet niet om je bestelnummer te vermelden in je e-mail.
Om aanspraak te kunnen maken op vergoeding van beschadigde goederen bij het transportbedrijf, dienen wij de transportschade binnen 1-3 werkdagen aan hen te melden. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als je de schade binnen deze termijn aan ons doorgeeft.
Indien je merkt dat je bestelling incompleet is of als er een deel van de pakketten ontbreekt, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via: info@area8.nl.

Panier

Il n'y a plus de produits à vendre

Votre panier est vide